Tekst kopieren en plakken op uw site

Soms wilt u op uw website een tekst invoegen die afkomstig is uit Word, of van een andere website. Dan zit er een addertje onder het gras. Veel digitale teksten bevatten opmaakkenmerken. Denk aan de lettertype-instellingen in Word. Wanneer deze instellingen worden meegekopieerd naar uw website, kunnen ze de instellingen van uw site in de war sturen.

paste_as_plain_textDaarom moet u gekopieerde tekst eerst even omzetten naar niet-opgemaakte tekst, ook wel "platte tekst" genoemd (in het Engels: "plain text"). In het Joomla! cms is hiervoor een speciale knop aanwezig. Maar u kunt de tekst ook even het prgramma Kladblok (op Windows computers) plakken en opnieuw kopieren; dan worden de kenmerken ook verwijderd.

Deze tip en andere tips staan in onze helpteksten.

 


Contact

Studio De Oorzaak

Kuifduiker 1
3435 DW Nieuwegein, NL
+31 (0)30 603 1280
oorzaak@oorzaak.nl

Tip

Uw paginatitel in de Google zoekresultaten

De paginatitel is een van de belangrijkste elementen voor de vindbaarheid van uw webpagina's in Google. Of liever gezegd: de paginatitels, meervoud, want elke pagina hoort een individuele titel te hebben. En die titel dient die woorden te bevatten waarop u wilt dat de pagina gevonden kan worden.

Lees meer...

Project

Vernieuwde sites

DeUitbeelderLogo

Lees meer...