Veiligheid

Studio De Oorzaak heeft contact met de Joomla! community en met onze hosting partners FXW en SiteGround over veiligheidsthema's. We houden elke site in de gaten met gespecialiseerde tools. Indien nodig installeren wij veiligheidsupdates voor uw Joomla! software. Voor de e-mail zijn er instelbare spamfilters.

Foto: Waarschuwingsbord voor gevaarlijke situatiesMaar veiligheid is niet alleen een kwestie van voorkómen. Studio De Oorzaak zorgt voor dagelijkse, individuele backups waarmee op elk moment uw website kunt terugbrengen in de staat van, bijvoorbeeld, eergisteren. Dit in tegenstelling tot veel hosting providers, die alleen backups maken van de complete server. Het is onmogelijk om daar uw individuele site mee terug te halen.

De backups worden opgeslagen op een andere server, bij een andere provider. Hierdoor is de spreiding van de risico's optimaal.

Contact

Studio De Oorzaak

Kuifduiker 1
3435 DW Nieuwegein, NL
+31 (0)30 603 1280
oorzaak@oorzaak.nl

Tip

Uw paginatitel in de Google zoekresultaten

De paginatitel is een van de belangrijkste elementen voor de vindbaarheid van uw webpagina's in Google. Of liever gezegd: de paginatitels, meervoud, want elke pagina hoort een individuele titel te hebben. En die titel dient die woorden te bevatten waarop u wilt dat de pagina gevonden kan worden.

Lees meer...

Project

Vernieuwde sites

DeUitbeelderLogo

Lees meer...