Vindbaarheid

Als uw website gepubliceerd is, dan wilt u bezoekers erheen leiden. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door uw domeinnaam op uw visitekaartje af te drukken en onderaan uw e-mails te vermelden.

Google

Een belangrijke andere manier om mensen naar uw site te leiden, is via zoekmachines en/of advertenties op internet. Hoe relevant dit voor uw site is, zal afhangen van uw doelstellingen. Maar elke website hoort te voldoen aan bepaalde basiseisen ten aanzien van de vindbaarheid oftewel seo (search engine optimization).

Het door Studio De Oorzaak geleverde Joomla! cms bevat diverse voorzieningen waarmee de seo van uw site standaard al op een behoorlijk niveau is. Ook de teksten op uw site spelen een belangrijke rol - belangrijker eigenlijk nog dan de techniek. Zie ook onze pagina over tekstschrijven.

Het kan echter zijn dat een standaard seo score voor u niet voldoende is. Misschien omdat u met uw marketing sterk inzet op zoekmachines, of misschien opereert u in een markt waar zoveel concurrentie is dat er een extra inspanning nodig is om "op de eerste pagina van Google" te komen. Studio De Oorzaak kan terugvallen op verschillende experts op dit gebied, waaronder Simon Kloostra, auteur van het boek Joomla 3 SEO & Performance en van de site www.joomlaseo.com

 


Contact

Studio De Oorzaak

Kuifduiker 1
3435 DW Nieuwegein, NL
+31 (0)30 603 1280
oorzaak@oorzaak.nl

Tip

Tekst opmaken

In Joomla! kunt u tekst opmaken, bijv. het lettertype instellen. Waarom moet u dit zo weinig mogelijk doen?

Lees meer...

Project

Vernieuwde sites

DeUitbeelderLogo

Lees meer...