RSJoomla overrides

rsjoomla 

In de afgelopen periode heeft Studio De Oorzaak voor verschillende collega-webbouwers aanpassingen gemaakt op de bekende Joomla! extensies RSEventsPro en RSFormPro. Eén van de betreffende sites is die van Sipkes reparatie, gebouwd door collega Paul Elfferich. Op deze site kan de klant zelf een afspraak inplannen voor reparatie van een wasmachine of ander huishoudelijk apparaat.

De andere site betreft een systeem waarmee trainers ingepland worden voor het geven van cursussen. Dit is een veel groter en complexer systeem maar omdat het een besloten site is, is helaas niet mogelijk om er iets van te laten zien. Deze site is gemaakt door collega Anja de Crom.

Bij deze projecten heeft Studio De Oorzaak gezorgd voor inbreng van expertise op het gebied van Joomla! overrides, php-programmeren en het maken van database queries. Het project met Anja heeft tevens geleid tot een meer intensieve samenwerking en een gezamenlijke presentatie op de Joomladagen in 2015.


Contact

Studio De Oorzaak

Kuifduiker 1
3435 DW Nieuwegein, NL
+31 (0)30 603 1280
oorzaak@oorzaak.nl

Tip

Uw paginatitel in de Google zoekresultaten

De paginatitel is een van de belangrijkste elementen voor de vindbaarheid van uw webpagina's in Google. Of liever gezegd: de paginatitels, meervoud, want elke pagina hoort een individuele titel te hebben. En die titel dient die woorden te bevatten waarop u wilt dat de pagina gevonden kan worden.

Lees meer...

Project

Vernieuwde sites

DeUitbeelderLogo

Lees meer...