Websites bouwen door te luisteren

oorHet realiseren van een website begint voor Studio De Oorzaak met goed luisteren. Vertel wat u met uw website wilt bereiken. Naamsbekendheid of verkoop via internet? Nieuwe klanten werven of bestaande klanten ondersteuning bieden? En hoe moet de site eruit gaan zien?

Studio De Oorzaak zal zeker suggesties aandragen en adviezen geven. Wij kennen immers de mogelijkheden en de trends. Maar we zullen u nooit een technisch snufje opdringen "omdat het 't nieuwste is". Alle keuzes moeten ten dienste staan van wat u wilt bereiken, wat u wilt overbrengen op uw publiek, wie u bent.

Wat wel zullen doen, is doorvragen. Wat bedoelt u precies? Hoe had u het zich voorgesteld? Soms bouwen we een paar testpagina's om te controleren of we het goed begrepen hebben. En of het wel het effect heeft dat u zich erbij voorstelde. Een actieve vorm van luisteren, inderdaad.


Contact

Studio De Oorzaak

Kuifduiker 1
3435 DW Nieuwegein, NL
+31 (0)30 603 1280
oorzaak@oorzaak.nl

Tip

Uw paginatitel in de Google zoekresultaten

De paginatitel is een van de belangrijkste elementen voor de vindbaarheid van uw webpagina's in Google. Of liever gezegd: de paginatitels, meervoud, want elke pagina hoort een individuele titel te hebben. En die titel dient die woorden te bevatten waarop u wilt dat de pagina gevonden kan worden.

Lees meer...

Project

Vernieuwde sites

DeUitbeelderLogo

Lees meer...