Ontwerp van uw website

De vormgeving van een site is de eerste indruk. De binnenkomer, de sfeerbepaler. Het is ook een moment van herkenning: de vormgeving van de site zal aansluiten bij uw huisstijl, briefpapier, flyers en visitekaartjes. Uw bezoekers weten bij wie ze zijn.

Het vormgeven van een website stelt specifieke eisen. Een ontwerp dat op papier goed oogt, kan op een scherm heel anders overkomen. De beschikbare ruimte op een beeldscherm is klein en er zijn altijd veel elementen die tegelijk om aandacht vragen. Studio De Oorzaak werkt met ontwerpers die hier ervaren in zijn.

We leveren maatwerk met onze templates. Dat zijn de scripts die de verbinding vormen tussen de vormgeving en het content management systeem. Daardoor kunnen we met de techniek optimaal de vormgeving volgen en vormt de techniek geen beperkende factor voor het ontwerp. Hierbij baseren we ons op bestaande scripts die zich bewezen hebben en passen die aan uw wensen aan.

bs docs responsive illustrations

Vanzelfsprekend weten wij hoe we uw website geschikt moeten maken voor weergave op verschillende soorten apparaten, met verschillende schermgroottes (computer, tablet, smartphone). Dit is tegenwoordig een must: uw ranking bij de zoekresultaten in Google wordt er mede door bepaald!

 


Contact

Studio De Oorzaak

Kuifduiker 1
3435 DW Nieuwegein, NL
+31 (0)30 603 1280
oorzaak@oorzaak.nl

Tip

Gebroken links

Controleer regelmatig of alle links op uw site nog naar bestaande pagina's leiden.

Lees meer...

Project

Vernieuwde sites

DeUitbeelderLogo

Lees meer...